Astronauternas

Så här används ordet Astronauternas i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Där fanns de tre astronauternas åtgärder beskrivna i varje fas , deras samtal med Mission Control Centre i Corpus Christi ( också åt det namnet fnös han ) Houston , Texas , deras puls och andningsfrekvens och position i rymden , allt fanns , och av detta material gjorde farbror Ture sina listor .
  • Men redan vid nästa dörr hade han som kompensation gjort firman större och döpt den till Svenska Seger , National Central Foto Respekt , begravningar och bröllop , stjärnor och furstar , och då hans fråga om herrn verkligen inte kände igen mannen på varuprovet här , bara möttes av en förströdd huvudskakning , upplyste han att det var den berömde Christoffer Columbus Kraft , reseledaren i Houston , Texas , astronauternas lots i rymden , och därpå utvecklade han under de fortsatta besöken ett stort och rikt register .
  • Släktingar och vänner till de omkomna vistas för närvarande i Houston , där astronauternas högkvarter Johnson Space Center ligger , för att få stöd av varandra och av personal från Nasa .


Ordanalys

Astronauternas består av fjorton bokstäver, varav sex vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.