Asfaltsläggaren

Så här används ordet Asfaltsläggaren i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I går presenterades en av svensk rallysports mest spännande satsningar , som inom loppet av två-tre år ska ta den 22-årige asfaltsläggaren från Årjäng , Per-Gunnar ” PG ” Andersson , till en styrning i rally-VM . ” PG ” ska från och med nästa år ratta en Renault Clio Super 1600 i både SM och ett antal tävlingar i junior-VM . År 2004 är det meningen att han ska köra hela programmet i junior-VM - inkörsporten till de stora märkesstallen i rally-VM . - Blev både snopen och hedrad när jag fick veta det här .
  • Går det att veta om asfaltsläggaren är seriös eller oseriös ?


Ordanalys

Asfaltsläggaren består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:








Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.




Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.