Artillerikårernas

Så här används ordet Artillerikårernas i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • a . återbesättande av den uttunnade reservstaten , anskaffning av luftvärnsmateriel , granater , gasmasker och infanterikanoner samt omedelbart stärkande av Gotlands försvar genom ökning av infanteri- och artillerikårernas befälskadrar och anskaffning av luftvärnsbatterier samt tunga kanonbatterier , alternativt långskjutande kustartilleri utan avvaktande av försvarsfrågans behandling i övrigt .


Ordanalys

Artillerikårernas består av 17 bokstäver, varav sju vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26710 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26710 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.