Arrangerande

Så här används ordet Arrangerande i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Men den arrangerande föreningen , den stora publiken och inte minst viktigt , de medverkande , för vilka festivalen är en stor händelse och ett av de viktigaste målen , har hittills framgångsrikt stått emot .
  • Inför festivalen träffade vi folkdanslärare , ledare för den arrangerande föreningen och företrädare för jugoslaviska ambassaden , för att diskutera villkoren för juryns arbete .
  • På dessa typer av spelningar kom vi att inför den arrangerande invandrarföreningens medlemmar representera svenskarna , låt vara i en ganska speciell version .


Ordanalys

  • Arrangerande med betydelsen arrangerar med innebörden anordna, ordna, planera. Arrangerande tillhör ordklassen verb. Verb är något du kan göra, till exempel se och höra. Olika böjningsformer på arrangerar är t.ex Arrangerade, Arrangerat, Arrangera.

Grundform (Verb) att Arrangera
Nutidarrangerar
DåtidArrangerade
Supinum har/haft Arrangerat
Imperativ Arrangera

Arrangerande består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.