Arrangemanget

Så här används ordet Arrangemanget i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Lisbeth hade plockat fram en liten Canon digitalkamera och fotograferat det makabra arrangemanget innan Mikael hämtat en sopsäck och städat bort det .
  • " Nej , hon hade ingen aning om arrangemanget . "
  • Dessa böcker var avsedda för skandinavisk och kontinental förbrukning , och arrangemanget hade tydligen sin viktigaste grund i pappersbristen i England .


Ordanalys

  • Arrangemanget med betydelsen arrangemang med innebörden anordning; tillställning, aktivitet. Arrangemanget tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på arrangemang är t.ex Arrangemanget, Arrangemang, Arrangemangen.
  • Arrangemanget med betydelsen arrangemang med innebörden bearbetning av musikstycke. Arrangemanget tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på arrangemang är t.ex Arrangemanget, Arrangemang, Arrangemangen.

Obestämd form Arrangemang
Bestämd form Arrangemanget
Bestämd form, pluralArrangemangen

Arrangemanget består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.