Arrangörer

Så här används ordet Arrangörer i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Då danskarna voro tävlingens arrangörer , gick starten från Köpenhamn den 22 augusti .
  • Den största sensationen åstadkom otvivelaktigt Willumsenutställningen , mindre dock genom sin konstnärliga kvalitet än genom den polemik , som i samband med densamma utspann sig mellan utställningens arrangörer , några yngre akademiprofessorer , och ett par mindre rätttrogna kritiker och som utvecklade sig till ett av de för det stockholmska konstlivet så karaktäristiska » konstgruffen » .
  • Som arrangörer stodo respektive lokala flygklubbar i Örebro , Gnesta , Östersund , Örnsköldsvik , Sollefteå och Malmberget , i samtliga fall med flygvapnet , KSAK , Aerotransport och Svenska Aeroplanbolaget i Linköping som utställare .


Ordanalys

  • Arrangörer med betydelsen arrangör med innebörden anordnare, ledare. Arrangörer tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på arrangör är t.ex Arrangören, Arrangörer.

Obestämd form Arrangörer
Bestämd form Arrangören
Bestämd form, plural

Arrangörer består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.