Armbindlarna

Så här används ordet Armbindlarna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Efter polisingripandet mot de blågula armbindlarna hölls den 18 september ett opinionsmöte i Auditorium , som var fullsatt till trängsel .
  • Gatorna lämnades åt SA : deras bruna bataljoner marscherade med hakkorsflaggor i täten , hakkors på armbindlarna , hakkors i mössorna , hakkors som svävade i luften över dem ; och inte längre nån risk att kommunister skulle gå till motanfall ur tvärgatorna och portarna .
  • Den mest uppmärksammade attacken mot de svarta armbindlarna har Keith Windschuttle stått för .


Ordanalys

Armbindlarna består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.