Arméöverste

Så här används ordet Arméöverste i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Bunkern i Bagdad som USA bombade krigets första dag i ett försök att döda Iraks president Saddam Hussein har aldrig existerat , rapporterade tv-kanalen CBS på onsdagen.Tv-kanalen citerade en amerikansk arméöverste som var befäl vid inspektionen av den förmodade anläggningen i Bagdad .
  • Tv-kanalen citerade en amerikansk arméöverste som var befäl vid inspektionen av den förmodade anläggningen i Bagdad .
  • - Våra resurser är väldigt , väldigt ansträngda - varenda gång vi skyndar till någon drabbad plats får vi höra om någon annan där det är ännu värre , sade en arméöverste i bergsstaden Bata Mora i Nordvästra gränsprovinsen till Reuters .


Ordanalys

Arméöverste består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.