Arkitekturtidskrift

Så här används ordet Arkitekturtidskrift i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • En engelsk arkitekturtidskrift karakteriserade den elakt som » morgondagens värld , byggd av gårdagens arkitekter » , och man kunde kanske ha tillagt : i en stadsplan från i förrgår .
  • Han har agerat illojalt.Rasmus Waern bekräftar för DN att han " utreder förutsättningarna " för att starta en nordisk arkitekturtidskrift på engelska .
  • En faluröd bostad på Tidö-Lindö , som nominerades till Träpriset 2004 och publicerades i varje tänkbar arkitekturtidskrift .


Ordanalys

Arkitekturtidskrift består av 19 bokstäver, varav sex vokaler och tretton konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.