Arkeologiska

Så här används ordet Arkeologiska i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Svenska arkeologiska undersökningar i utlandet , De icke minst viktiga resultaten av svenskt arkeologiskt arbete under år 1930 inhöstades utanför Sveriges gränser .
  • Ett väldigt material har här bragts i dagen , av vilket en stor del väntades redan under 1931 komma svenska museer till godo tack vare att kronprinsen under sitt besök på Cypern i oktober månad lyckades få till stånd en överenskommelse med Cyperns arkeologiska femmannaråd om en för vårt land fördelaktig delning av fynden .
  • Det svenska arkeologiska institutet i Rom vann givetvis också under 1930 vackra resultat av sin verksamhet .


Ordanalys

Arkeologiska består av tolv bokstäver, varav sex vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.