Arkebuseringar

Så här används ordet Arkebuseringar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Samtidigt inleddes en sträng räfst med alla brottsliga eller misstänkta republikaner , vilken räfst tog flera månader i anspråk och ledde till en mängd dödsdomar och arkebuseringar - det exakta antalet torde aldrig bli känt .
  • U . dirigerade häktningar och arkebuseringar av aristokrater och högre tjänstemän .
  • Även under de närmast följande månaderna förekommo arkebuseringar och massarresteringar , de förra dock i mindre utsträckning , men den 30 / 4 avrättades 18 norrmän såsom repressalieåtgärd för att två medlemmar av tyska säkerhetspolisen dödats vid bakhållsangrepp .


Ordanalys

Arkebuseringar består av fjorton bokstäver, varav sex vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.