Argentinarna

Så här används ordet Argentinarna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han hade avrest från Asunción redan klockan sju på morgonen och gått omkring och drivit på stan och retat sig på de långa välväxta argentinarna .
  • Det norska fotbollsförbundet har nu vänt sig till det internationella fotbollsförbundet , Fifa , för att få argentinarna att spela matchen .
  • Den är som Viagra för argentinarna , deklarerar Grondona .


Ordanalys

  • Argentinarna med betydelsen argentinare med innebörden person från Argentina. Argentinarna tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på argentinare är t.ex Argentinaren, Argentinare, Argentinarna.

Obestämd form Argentinare
Bestämd form Argentinaren
Bestämd form, pluralArgentinarna

Argentinarna består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.