Argentinaren

Så här används ordet Argentinaren i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Ibland är texten från 1984 års upplaga inte korrigerad , således heter det nu i onådens år 2001 att argentinaren Borges och rysk-amerikanen Vladimir Nabokov ” när detta skrivs fortfarande kan vara aktuella ” .
  • Jag tror att jag kan ha nytta av den erfarenheten här där alla spelar på samma villkor , säger Pontus , van att servera artistiske argentinaren Gallardo i djupled .
  • Han har aldrig sett Zinedine Zidane avgöra en Champion league-final med ett skruvat volleyskott rätt upp i krysset , än mindre sett den bäste av de bästa , argentinaren - Armando Diego Maradona - med överjordisk teknik , snabbhet och balans , dribbla sig igenom ett helt engelskt försvar för att sen elegant vricka bollen i mål .


Ordanalys

  • Argentinaren med betydelsen argentinare med innebörden person från Argentina. Argentinaren tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på argentinare är t.ex Argentinaren, Argentinare, Argentinarna.

Obestämd form Argentinare
Bestämd form Argentinaren
Bestämd form, pluralArgentinarna

Argentinaren består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.