Arbetsstugan

Så här används ordet Arbetsstugan i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Nästa rast hölls i Malå , där den för sitt författarskap om Lappmarkens problem bekante dr Birke vid ett sammanträde i arbetsstugan redogjorde för det svåra läget .
  • Han hade syskon : en bror var löjtnant nere i Västerås ; en syster förestod arbetsstugan i byn .
  • Han visade mig sina gamla lekplatser i den intilliggande skogen : ännu stod en förfallen hydda kvar under en slokande gran , där stenar voro lagda i ring som sittplatser ; och han förde mig ned till byn , där vi tittade in i arbetsstugan , som styrdes enväldigt och färmt av Gerd .


Ordanalys

Arbetsstugan består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.