Arbetssituation

Så här används ordet Arbetssituation i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • sa jag spetsigt och erinrade mej det digra formuläret som dumpit ner hos mej från administrationen med frågor om arbetssituation och trivsel och annat insmickrande som tjänstemännen där sedan omsorgsfullt registrerade i procentsatser utan att någonsin försöka råda bot på eventuella missförhållanden .
  • När jag stod beredd att påbörja min efterlängtade utlandsresa kan jag inte säga att jag hade några större svårigheter att hålla sådana problem på avstånd , som knöt an till min arbetssituation .
  • Jag drömmer om en arbetssituation .


Ordanalys

Arbetssituation består av 15 bokstäver, varav sju vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.