Arbetsministern

Så här används ordet Arbetsministern i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I samma stortingsdebatt lämnade arbetsministern , statsrådet Middelton , en sensationsväckande upplysning .
  • Tom Msomane , arbetsministern , sade en dag att oroligheterna inom industrin inte orsakades av " verkliga krav " utan av " agitation " och hade dagen därpå all möda i världen att skyla över denna antydan om att det slulle kunna finnas politiskt missnöje bland arbetarna .
  • Om de nya befogenheter som arbetsministern hade tagit sig sade han : " Problemet är att det just nu finns en viss risk för att arbetslösheten ska stiga . "


Ordanalys

Arbetsministern består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.