Arbetsmiljöverket

Så här används ordet Arbetsmiljöverket i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • På plats | Samtala Sverige ur krisen Privattjänstemannakartellen arrangerade i måndags ett seminarium där en av talarna var generaldirektören för arbetsmiljöverket , Kenth Pettersson .
  • I arbetsgruppen ingår representanter för bland annat hotell- och restaurangbranschen , facket , Rikspolisstyrelsen , arbetsmiljöverket och kommunförbundet .
  • Skolborgarrådet Erik Nilsson ( s ) kan förstå att arbetsmiljöverket är kritiskt .


Ordanalys

  • Arbetsmiljöverket med betydelsen Arbetsmiljöverket med innebörden . Arbetsmiljöverket tillhör ordklassen namnOlika böjningsformer på Arbetsmiljöverket är t.ex .

Arbetsmiljöverket består av 17 bokstäver, varav sex vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.