Arbetsmarknadsverket

Så här används ordet Arbetsmarknadsverket i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • En rapport från det tyska statsrevisionsorganet och det federala arbetsmarknadsverket ger vid handen att 70 procent av de nya jobb som har tillsatts av de regionala arbetsförmedlingarna inte existerar ( Financial Times 6 / 2 ) .
  • Florian Gerster , chef för det tyska arbetsmarknadsverket , varnade för att arbetslösheten kommer att stiga märkbart under loppet av vintern .
  • Den starka norska kronan och stora lönelyft försämrar industrins konkurrenskraft med uppsägningar som följd , klargör Tormod Reiersen , analytiker på det norska arbetsmarknadsverket i Oslo .


Ordanalys

Arbetsmarknadsverket består av 20 bokstäver, varav sex vokaler och fjorton konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.