Arbetsmärkta

Så här används ordet Arbetsmärkta i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Hennes knubbiga arbetsmärkta händer kramade väskan .
  • Och jungfru Jonna minns plötsligt hur hon som tioåring en höstnatt sprang ut på gården för att i det milda , stjärnbeströdda nattmörkret gömma sin alltför långa haka , sina stora fötter och sina redan arbetsmärkta händer .
  • Högrest och finlemmad , med feberaktig glans i de mörka ögonen och de arbetsmärkta händerna i spetshandskar skred hon från grupp till grupp av gamla vänner , människor som hon avsiktligt undvikit under åratal , familjer som bevittnat hennes förödmjukande deklassering och som nu var där för att se hennes triumf .


Ordanalys

Arbetsmärkta består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.