Arbetslöshetssiffran

Så här används ordet Arbetslöshetssiffran i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Som mätare på industriens läge kan också tjäna arbetslöshetssiffran , som i början av hösten var 40 procent högre än motsvarande tid 1930 och väntades komma att ytterligare stiga .
  • Jämfört med arbetslöshetssiffran för Sverige totalt , omkring 4 procent , ter sig akademikernas dryga 2 procent inte särskilt dramatisk .
  • Flest arbetslösa finns bland systemvetarna , som på bara ett år har klättrat från den lägsta arbetslöshetssiffran i förbundet på 1,5 procent till dagens 6,5 procent .


Ordanalys

Arbetslöshetssiffran består av 20 bokstäver, varav sex vokaler och fjorton konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.