Arbetskapacitet

Så här används ordet Arbetskapacitet i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Ännu så länge har länsskolenämndernas arbetskapacitet och ändamålsenlighet icke satts på några större prov utan det gångna halvåret har i huvudsak fått disponeras för organisationens uppbyggnad .
  • Förutom den arbetskapacitet som datorn representerar - i och med att den kan styra arbetsprocesser i andra maskiner - är det den information som datorn tillhandahåller som gör den värdefull , och så bedömd är den mer lik klockan än någon annan av de nämnda teknologierna .
  • Endast 55 år gammal och en mångsysslare - han var till exempel även utbildad läkare - med enorm arbetskapacitet .


Ordanalys

Arbetskapacitet består av 15 bokstäver, varav sex vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.