Arbetsbasen

Så här används ordet Arbetsbasen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Och jag var så förbannad på de listiga fängelsetjänstemännen , för jag tyckte det var pin roligt att arbeta så där strängt , det var alldeles som ett behov som trängde sig fram genom kroppen att jag skulle göra något , det kändes så lugnt att sitta där i cellen och knacka knapp , och allting var ordnat så precis , så man slapp tänka själv , och man kunde bli så skicklig man ville i det där yrket utan att det kändes besvärligt - och så var det bara falskhet av arbetsbasen , för att han skulle förtjäna på mitt arbete , åh nej , försök inte me mej !
  • Men då kommer arbetsbasen , den listige satan , och säger : det där var väl ingenting , mer kan ni göra , det finns dom på fängelset som gör tio gånger så mycket som ni - och ni är ju frisk och stark , trilskas inte bara , det råder jag er !
  • I helvete , de ä lögn , de ljuger arbetsbasen för att pressa upp arbetsresultatet bara - har du fått bröskivor i smyg också ?


Ordanalys

Arbetsbasen består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.