Arbetsåkdon

Så här används ordet Arbetsåkdon i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Anna Svärd letade sig fram mellan vedstaplar , timmerhögar och arbetsåkdon , som var hopade mellan de många husen i Jobsgården , och nådde fähuskammarn .
  • Det var en så pass ovanlig händelse , att någon åkande färdades genom Askedalarna , att hon gick fram till dörrn för att lyssna , och då märkte hon , att det inte var ett vanligt arbetsåkdon , utan en fjäderkärra .
  • Intet skrammel av arbetsåkdon mera , bara en droska då och då , och spårvagnen som ringer .


Ordanalys

Arbetsåkdon består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.