Arbetarstammen

Så här används ordet Arbetarstammen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Låt hela arbetarstammen åter bli en oordnad pöbelhög .
  • Och det ledde till oro inom arbetarstammen utan en fackförbundsledning som i tillräcklig grad hade arbetarnas förtroende för att den skulle kunna kontrollera dem .
  • Genom sitt äktenskap med Mpanas dotter måste han vid det här laget avsevärt ha stärkt detta stöd och vunnit för sin sak inte bara Mpanas talrika anhängare hemma utan också de kringspridda tusenden , som alltid hade utgjort en stor del av arbetarstammen i hela landet .


Ordanalys

Arbetarstammen består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.