Arbetarpartierna

Så här används ordet Arbetarpartierna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Icke mindre än cirka 200,000 röster mer än vid valet 1927 avgåvos , och denna ökning föll helt och hållet på de borgerliga partierna , i det att de båda arbetarpartierna visade en tillbakagång på omkring 13,000 röster .
  • Frågan gällde , om arbetarpartierna skulle kunna fortsätta sin frammarsch efter den väldiga framstöt de gjorde vid stortingsvalen året förut , då de hotade med att tillskansa sig all makten i samhället .
  • Det var med stortingsvalen för ögonen klart , att arbetarpartierna skulle komma att erövra många kommuner , d. v. s. inregistrera stora framgångar i jämförelse med de föregående kommunala valen 1925 .


Ordanalys

Arbetarpartierna består av 16 bokstäver, varav sju vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.