Arbetargrabb

Så här används ordet Arbetargrabb i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Det skickades signaler mellan dem som Mikael inte kunde förstå eller tolka , vilket möjligen hade att göra med art han i grunden var en fattig arbetargrabb från Norrland och hon en överklassflicka med anrik internationell stamtavla .
  • Det låter nästan lite för pompöst för en arbetargrabb från Skövde , född i Borås , säger Bosse Sundling när DN träffar honom på Näringsdepartementet .
  • analys | Från arbetargrabb till miljöminister Det finns ett klassiskt ögonblick i den avslutande partiledardebatten i valet 1982 .


Ordanalys

Arbetargrabb består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.