Arabvänliga

Så här används ordet Arabvänliga i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • MacDonald fick vidare emot sig alla zionistiskt tänkande judar genom sin eller rättare kolonialministern lord Passfields arabvänliga politik i Palestina och i all synnerhet genom regeringens åtgärd att stoppa judeinvandringen dit .
  • Andra pekar på att uppdragsgivaren för Goldstonerapporten – FN-rådet för mänskliga rättigheter – är dominerat av arabvänliga länder och har en historia kantad av Israelfientliga uttalanden .
  • USA och Israel har förkastat slutsatserna och underkänner det arabvänliga FN-rådets opartiskhet .


Ordanalys

Arabvänliga består av elva bokstäver, varav fem vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.