Arabiskspråkiga

Så här används ordet Arabiskspråkiga i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Huvudkontoret i Doha har under det senaste halvåret blivit fullkomligt nedringt och överhopat med fax och mejl från tittare i väst , som säger sig ha uppskattat bilderna , men som beklagat att de inte förstått ett ord av vad som sagts i de arabiskspråkiga sändningarna .
  • Den arabiskspråkiga tv-kanalen förklarade att den inte velat visa filmen eftersom dess kvalitet inte ansågs hålla måttet .
  • Beskjutningen ska ha föranletts av att palestinier vägrat lyda en order att lämna sina hem och samlas vid lägrets moské.Ögonvittnen uppgav att israelerna via högtalare meddelade att lägret skulle stormas och att invånarna därför skulle samlas vid moskén , rapporterade den arabiskspråkiga tv-stationen al-Jazira.Enligt det amerikanska tv-bolaget CNN ska 18 raketer ha skjutits mot lägret.Häftiga str ...


Ordanalys

Arabiskspråkiga består av 15 bokstäver, varav sex vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.