Aprilnyheter

Så här används ordet Aprilnyheter i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • En flod av högklassiga rödviner dominerar Systembolagets aprilnyheter , som en sista satsning innan hyllorna fylls av lättdruckna sommarviner på bag-in-box .
  • Sämst i testet av aprilnyheter var australiska Victoria Bitter , ett öl som tagit plats i beställningssortimentet och som jag själv har starka minnen av efter åtskilliga ryggsäcksluffar i trakterna för snart tjugo år sedan .
  • Veckans vinlista följer inte detta mönster och det gör heller inte det den utgår ifrån , Systembolagets aprilnyheter .


Ordanalys

Aprilnyheter består av tolv bokstäver, varav fem vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.