Apparaterna

Så här används ordet Apparaterna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • För att hindra elektriska överslag måste apparaterna emellertid göras allt större och bli därigenom ohanterliga och oekonomiska .
  • Utom för samtal kunna apparaterna användas för radiopejling och rundradiomottagning .
  • Härtill kommo nu Behauneks utrustning för observationer av luftelektriciteten och den » genomträngande strålningen » samt Pontremolis magnetiska instrument , varjämte Malmgren kompletterade och övertog de oceanografiska apparaterna .


Ordanalys

Apparaterna består av elva bokstäver, varav fem vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26616 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26616 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.