Apelsinträd

Så här används ordet Apelsinträd i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Kanske dansade hon långt borta i fjärran på någon andalusisk strand mellan gyllene apelsinträd och havet som sett allt förde med sig ett budskap från henne till detta svenska land , där våren först nu började blomma .
  • Det är 1946 , och för varje rad apelsinträd , ungefär så lång som ett stadskvarter , finns det en kvartersstor öppen tomt med ett trähus mitt på .
  • Jag gick ner från klippan , hamnade på en gyttjig stig mellan apelsinträd och granatäppleträd .


Ordanalys

Apelsinträd består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.