Användningen

Så här används ordet Användningen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • J . förnyade användningen av begagnad räls modell 1896 ( 41 kg / m , rälslängd 10 m ) genom att avkapa ändarna och hopsvetsa två och två till en längd av 18,4 m .
  • Vissa länder , såsom Frankrike , söka minska bensinimporten genom att på allt sätt uppmuntra användningen av gas för bildrift .
  • Ett försök till en utställningsteknisk syntes hade egentligen endast gjorts i Finlands avdelning , där Alvar Aalto i en » unit buildings » begränsade utrymme skapat en av utställningens arkitektoniska höjdpunkter , inte minst genom den raffinerade användningen av det finska träet som material .


Ordanalys

  • Användningen med betydelsen användning med innebörden bruk, nytta. Användningen tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på användning är t.ex Användningen, Användningar.

Obestämd form Användningar
Bestämd form Användningen
Bestämd form, plural

Användningen består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.