Antichambren

Så här används ordet Antichambren i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • När de väntade herrarne uppkommit för den stolta trappan i Ruonvilleska palatset och av den kammartjänande hovmästaren förts den långa korridoren fram till vänster , varigenom de anlände till den del av huset , som vette mot en skum bakgata , infördes de i antichambren , varinnanför den mäktige herrn själv stod framför sin kamin och lyssnade på deras ankomst .
  • tog nu en av dem till orda , " du skall emellertid finna , att vi hitkommit fyra , såvida du tillåter den fjärde inträda , som ännu befinner sig i antichambren , emedan han icke ville visa sig utan ditt särskilda tillstånd . "


Ordanalys

Antichambren består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.