Anti-mikrobiologiska

Så här används ordet Anti-mikrobiologiska i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • - Vi tror att vi befinner oss närmare en pandemi än vi någonsin varit , sade Klaus Stöhr , en ledande företrädare för WHO , i samband med en tvärvetenskapligt konferens om anti-mikrobiologiska medel och kemoterapi ( ICAAC ) .
  • – Vi tror att vi befinner oss närmare en pandemi än vi någonsin varit , sade Klaus Stöhr , en ledande företrädare för WHO , i samband med en tvärvetenskapligt konferens om anti-mikrobiologiska medel och kemoterapi ( ICAAC ) .


Ordanalys

Anti-mikrobiologiska består av 20 bokstäver, varav nio vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26639 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26639 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.