Anteckningsböcker

Så här används ordet Anteckningsböcker i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Allt han hade kvar av utredningen var fem av Henrik Vangers egna anteckningsböcker , som han hade haft med sig till Rullåker och som han vid det här laget kunde utantill .
  • Ur den plockade han fram böcker , cd-skivor och en cd-spelare , anteckningsböcker , en liten Sanyo reporterbandspelare , en liten Microtek scanner , en transportabel bläckstråleskrivare , en Minolta digitalkamera och annat som han ansett vara oundgängligt för ett års exil .
  • Därefter ägnade Mikael kvällen åt att packa ihop sina kläder och anteckningsböcker .


Ordanalys

Anteckningsböcker består av 17 bokstäver, varav fem vokaler och tolv konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.