Ansvällning

Så här används ordet Ansvällning i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Trots den stora statliga och kommunala upplåningen var emellertid marknaden rikligt försedd med kapital , vilket i en del länder , särskilt Förenta staterna , placerades å bankernas avistaräkningar och föranledde en rekordartad ansvällning av dessa .
 • Domagk undersökte också på kaniner prontosils verkan och ansåg sig även hos detta djurslag kunna konstatera en gynnsam effekt vid kroniska streptokokkinfektioner , som förlöpte under ansvällning av ledgångarna .
 • Jämföres utfallet av driftsbudgeten för 1947 / 48 med den närmast föregående framträdde en stark ansvällning , nämligen för inkomsterna till 4 438 från 3 606 milj. kr .


Ordanalys


  Ansvällning består av elva bokstäver, varav tre vokaler och åtta konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.