Anstormningen

Så här används ordet Anstormningen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • När han återvände till bron hade anstormningen på Susannes Brokafé tunnats ut , men Susanne stökade fortfarande med att plocka disk från borden .
  • Det var liksom gratis motion , nyttigt , frisk luft och ganska lite trafik , mest bara bussen och en och annan hemmafru i egen bil före anstormningen av hemvändande pappor från stan .
  • Men vi vet också att den här gången bröt inte hennes självkänsla samman under anstormningen från hennes älskares kyla .


Ordanalys

  • Anstormningen med betydelsen anstormning med innebörden anfall. Anstormningen tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på anstormning är t.ex Anstormningen, Anstormningar.

Obestämd form Anstormningar
Bestämd form Anstormningen
Bestämd form, plural

Anstormningen består av tretton bokstäver, varav fyra vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.