Anställningskontrakt

Så här används ordet Anställningskontrakt i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Därefter gick Mikael över till Dirch Frode och lät honom formulera ett anställningskontrakt som innebar art Lisbeth anställdes som medarbetare för en månad framåt .
  • Förordningen tillämpas inte på arbetstagare som i anställningskontrakt tillförsäkrats pensionsrätt enligt statens allmänna tjänstepensionsreglemente ( 1959:287 -- SPR ) , såvida inte arbetstagaren anmäler till arbetsgivaren att förordningen skall tillämpas i stället för SPR .
  • ( iii ) annat avtal eller transaktion av affärsmässig , industriell , handelsmässig eller yrkesmässig natur , dock inte anställningskontrakt .


Ordanalys

Anställningskontrakt består av 20 bokstäver, varav fem vokaler och 15 konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.