Anställdes

Så här används ordet Anställdes i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Därefter gick Mikael över till Dirch Frode och lät honom formulera ett anställningskontrakt som innebar art Lisbeth anställdes som medarbetare för en månad framåt .
 • Redan under en av de första krigsdagarna , den 4 september , fick landet en påminnelse om sitt utsatta läge genom den engelska flygmaskin , som av misstag fällde fyra bomber över Esbjerg , varvid en person dödades , många sårades och stora materiella skador anställdes .
 • Åtal anställdes mot en hel del personer , vilka av rådhusrättens , » gaturotel » åtdömdes straff , varierande mellan fängelse och avsättning samt kännbara böter och ersättning till staden .


Ordanalys


  Anställdes består av tio bokstäver, varav tre vokaler och sju konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.