Anställande

Så här används ordet Anställande i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • Musiklivet i Malmö fick ett betydande tillskott i och med Georg Schnéevoigts anställande som dirigent för symfoniorkestern .
 • Programmet för statliga stödåtgärder under 1941 upptog följande punkter : 1 ) anställande av torvinstruktörer , 2 ) fastställande av ett statsgarantipris för bränntorv , 3 ) viss ändring av bestämmelserna för torvlån från industrilånefonden i syfte att bereda ökade lånemöjligheter för torvhanteringen samt 4 ) ökning av antalet av kommerskollegium godkända torvtekniker .
 • Grevinnan Tirlemont kan göra denna målning så mycket mera uppriktigt , rent och intagande , som hon själv icke vet min avsikt med personens anställande .


Ordanalys


  Anställande består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.