Anspråkslösare

Så här används ordet Anspråkslösare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Den stora aftontoaletten , den enklare teater- och supéklänningen , den ännu anspråkslösare téeller » mellanklättningen » , promenaddräkten ( med kappa , kjol och blus eller , ännu vanligare , med kappa och hel klänning därunder ) samt den hellånga kappan voro hösten 1923 standardtyperna , i den moderna damens garderob , Tygerna visa på alla områden prov på den moderna teknikens framsteg med ständigt framkommande nya varianter .
  • Men vanligt hyggligt folk , som hade fört ett gudfruktigt och rättskaffens liv , fick nöja sig med ett anspråkslösare salighetsrike , grekernas Elysium , till vilket vägen gick genom underjorden , i senjudiska sagor kallat " paradiset " .
  • Jag förfogade visserligen över ett eget ekipage , men gudarna skulle veta att det var av betydligt anspråkslösare slag än hans .


Ordanalys

Anspråkslösare består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.