Anspråksfullare

Så här används ordet Anspråksfullare i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Från de för anspråksfullare smak monotona praktspektaklen skilde sig endast en originell variant på Wild West-dramat : » En västerns riddersman » , en självironisk , galghumoristisk texashistoria med Walter Brennan som nävrättens inkarnation och Gary Cooper som ridderlig he-man .
  • Redovisningen är desto anspråksfullare - – faktiskt ett riktigt sömnpiller .
  • Tillsammans bildar de en lekfull parallellshow till de båda anspråksfullare galleriutställningarna även om Olav Christopher Jenssens konst överlag är tillgänglig och bjuder på såväl lustfylldhet som lyriska inslag och färgupplevelser .


Ordanalys

Anspråksfullare består av 15 bokstäver, varav fem vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.