Anspänningen

Så här används ordet Anspänningen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


 • ] , väntan på mor , värmen , anspänningen , allt det här tillsammans gjorde att vi teg .
 • Och sedan blev han tyst igen och hon var tillbaka i det där andra rummet , hon kände Jacks kyssar i sitt ansikte , på sina nakna axlar , hon kände mödan och anspänningen i hans kärlek när han älskade henne ... och sedan kärlekens triumf , när han lyckades fullkomna dem båda ...
 • Ett ögonblick , skymten av en sekund åldrades han och anspänningen , viljan , modet gav vika för besvikelse och uppgivelse .


Ordanalys


  Anspänningen består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

  Andra har sökt exempelmeningar på:
  Antal sidor:

  28228 st

  Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
  Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

  Vill du synas här?

  ©2021 Ordetsmening.se

  En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
  Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.