Ansiktsdrag

Så här används ordet Ansiktsdrag i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Han konstaterade också att han kunde urskilja mörkare partier där ögon , näsa och mun fanns , men att det var omöjligt att få fram tydliga ansiktsdrag .
  • utbrast Gabriella och sprang upp , då hon med stor förundran varseblev , att Antons ansiktsdrag uttryckte ett obeskrivligt lidande och att ett par tårar rullade utför hans bleka , insjunkna kind , då han i saktare ton upprepade :
  • Och pin full sag Frasse ut , lös och gänglig och slapp i varje ansiktsdrag , unga karlen , böjd och åldrad av elände .


Ordanalys

Ansiktsdrag består av elva bokstäver, varav tre vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.