Annorstädes

Så här används ordet Annorstädes i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Den ekonomiska utvecklingen träffades i Norge liksom annorstädes av den allmänna depressionen .
  • Trots att det i Skandinavien är lägre än annorstädes , går insulinkostnaden för en person med svårare diabetes till ungefär 300 kronor för år .
  • Hans målningar från Stockholms skärgård och Atlanten och även hans stuckreliefer från de sista åren i Stadshuset och annorstädes leva med en ursprunglig och lekande begåvnings friska liv .


Ordanalys

  • Annorstädes med betydelsen annorstädes med innebörden på annan plats. Annorstädes tillhör ordklassen adv.Olika böjningsformer på annorstädes är t.ex .

Annorstädes består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.