Annonsproduktion

Så här används ordet Annonsproduktion i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Vidare har DN bland annat , precis som SvD , sparat genom att knoppa av annonsproduktion och kundtjänst till egna bolag .
  • Vidare har DN bland annat , precis som SvD , sparat genom att knoppa av kundtjänst och annonsproduktion till egna bolag .
  • Planen är att trycka tidningen i Karlskrona och att flytta annonsproduktion och försäljning , kundcenter och abonnemangsförsäljning in i Gotakoncernen , skriver Östran.se .


Ordanalys

Annonsproduktion består av 16 bokstäver, varav sex vokaler och tio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.