Annonsören

Så här används ordet Annonsören i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Om Martin skulle vilja ställa till med något sattyg - vilket jag inte tror att han vill - så kan han möjligen bromsa ett mindre antal nya annonsören "
  • " Nej , men vi kan ragga upp nya annonsören Wennerström må vara finansmogul , men han äger inte allt här i världen och vi har också kontakter . "
  • " Vi har tappat två tredjedelar av våra fasta annonsören Ingen vill säga någonting rent ut , men ... "


Ordanalys

  • Annonsören med betydelsen annonserar med innebörden meddela el. erbjuda el. söka per annons; tillkännage. Annonsören tillhör ordklassen verb. Verb är något du kan göra, till exempel se och höra. Olika böjningsformer på annonserar är t.ex Annonserade, Annonserat, Annonsera.

Grundform (Verb) att Annonsera
Nutidannonserar
DåtidAnnonserade
Supinum har/haft Annonserat
Imperativ Annonsera

Annonsören består av tio bokstäver, varav fyra vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.