Ankomstdagen

Så här används ordet Ankomstdagen i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Hermann van Pels ( van Daan ) gasades enligt uppgifter från nederländska Röda korset redan på ankomstdagen , den 6 september 1944 , i Auschwitz .
  • Den stora ankomstdagen var söndagen den 7 december .
  • 4 § Patent- och registreringsverket ska anteckna ankomstdagen på en ansökan som avses i 5 kap. 7 § varumärkeslagen ( 2010:1877 ) och skicka ansökan till Internationella byrån så att den kommer in till byrån inom två månader från den dag då ansökan kom in till verket .


Ordanalys

Ankomstdagen består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26602 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26602 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.