Anklagelserna

Så här används ordet Anklagelserna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • När han hörde anklagelserna och hur försvarsadvokaten smulade sönder hela deras bevisföring till intet och när han sist hörde domen falla , lydande på år och år av fängelse och straffarbete -- då slog eldhimlen upp i honom .
  • En småsak kunde , när hon minst väntade det , komma och resa alla de gamla anklagelserna upp emot henne , och då var det som om även självförebråelserna fått mera livskraft än förut .
  • " Sluta nu med de här falska anklagelserna .


Ordanalys

Anklagelserna består av tretton bokstäver, varav fem vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.