Ankarsmedjorna

Så här används ordet Ankarsmedjorna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Att omtala vore , hur magnaten-klockaren också avgick med döden , dagen efter det att underrättelse kommit ifrån Karlskrona , att den där i bojor slagne " morfadern " vid sidan av en ankarklo i en av ankarsmedjorna slutat sina dagar , tyngd av arbete och ålder ; och hans frigivning ur fängelset , som hans dotterbarn så ivrigt önskade , kunde således icke mer komma i fråga , även om en sådan efter lag varit möjlig .


Ordanalys

Ankarsmedjorna består av fjorton bokstäver, varav fem vokaler och nio konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.